Egal la Paris, 0% sanse de calificare

Franta a fost egala Romaniei. Asta din spirit de patriot :)
Scor final Franta - Romania 1-1 (0-0).
Am jucat frumos, parca prea presati de francezi in prima repriza. S-a vazut ca Nationala joaca altceva. S-a simtit si lipsa unor vedete. Dar am fost egalii francezilor.

Ce NU A FOST OK, a fost tocmai comentariul facut de un stimabil, care, probabil se credea in finala cupei mondiale daca facem egal cu Franta. In finalul meciului, era asa entuziasmat ca am facut egal, ca suntem egalii francezilor la Paris, ca primul test al lui Lucescu a fost trecut cu bine, ca e asa de bine pentru toti... PRIETENEEEEE, TREBUIA SA CASTIGAM!!! Despre ce teste trecute cu bine vorbesti tu ? Sau tu te-ai setat, inainte sa iti pui castile, ca oricum nu mai avem sanse de calificare ?
I-a spus oare cineva, inainte de meci, ca avem nevoie de victorie pentru a mai spera ?
Oare s-a documentat inainte de meci, ca Franta daca face egal merge sigur la baraj ? Ca in timpul meciului (desi a revenit pe urma, probabil soptit in casca) zicea ca Franta are nevoie de victorie pentru baraj.

Ma rog, felicitari baietilor pentru joc, se putea si mai bine. Una e sa faci egal la 1 fara nici un sut pe poarta, si alta e sa te gandesti la calificare, FARA niciun sut pe poarta :) UPDATE: Singurul nostru sut pe poarta a venit DUPA ce si-au dat francezii autogol :P
Piti, ai priceput ca Maftei ii da clasa lui Contra pe dreapta ? Piti, ai vazut ca Apostol stie cu obiectul ? Piti, ai vazut ca Florentin Petre nu a mai fost chemat ? Florentin Petre care de mult nu avea ce cauta la Nationala, da' pe care tu te bazai ca pe careul de asi la poker ?

Felicit initiativa FIFA pentru fairplay. Poza de mai jos este excelenta !

fairplay - franta - romania

Chiar daca avem sanse extrem de incredibil de mici (eventual daca pica avionul cu nationala Frantei, cum zicea Laur), sa credem in destin. Desi, destinul ni-l facem singuri.

Hai Romania !

Tags: , , , , , ,

4 Responses to “Egal la Paris, 0% sanse de calificare”

 1. Alex Says:

  intradevar conform criticilor a fost un meci extraordinar pentru romania...am obtinut un bilet de avion catre Bucuresti Otopeni...si o vacanta bine meritata...

 2. Andrei Says:

  Din tot meciul am tras si eu niste concluzii:
  - se poate si fara mutu, dar e mai usor cu el
  - astia mici vin din urma cu tupeu si dau rezultate
  - dinozaurii trebuie sa ramana acasa, ca nu mai e loc pentru ei
  - razvan lucescu o sa devina un antrenor mai bun ca taica-su
  - coman ia gol numai din ofsaid
  - roman se plimba cu mingea pe la ei prin careu de parca era in sufrageria lui

  Un rezultat bun, fara mari foloase, dar care ne sperante mari pentru viitor.

  Hai Romania!

 3. Vasile Says:

  eu cred ca is putin aia ca noi care au criticat comentatoru si atitudinea de multumit cu egal la meciu asta. Din pacate Romania e o tzara de loseri. Mentalitate de loseri. Ma refer la majoritate :D

 4. dexter Says:

  bah vasile,imi place cum gandesti,noi suntem o natize de pizde,ca sa te completez si nu ar fi exclus sa ajung ministrul educatiei si sa pun pula pe catedra la ecaterina in timpul pauzei...

  noi nu ne mai vindecam niciodata,si daca aveti ocazia sa plecati sa emigrati sa dispareti nu refuzati macar incercati,sunt sigur ca sexul cu o straina e mult mai interesant !!! doar oare festivalul porno cum va fi ?

  hahahahahahhahaha

Leave a Reply


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers