Romania – Austria

Se pare ca in perioada asta fac referire doar la fotbal.

Cred ca in ciuda declaratiilor austriecilor, o sa ii mancam cu fulgi cu tot.

Secant e terenul pe care se va desfasura meciul. Ghencea, asa cum se vede mai jos (poza luata din prosport.ro)

gazon in ghencea

Sper sa nu aiba loc te miri ce accidentari. In rest ....

HAI ROMANIA !!!

Tags: , ,

5 Responses to “Romania – Austria”

 1. Mada Says:

  N-ai auzit ca au vopsit terenu? mi se pare cel mai pur exemplu de mentalitate romaneasca. Hai Nicolita!

 2. Alex Says:

  cei drept si gazonul...de fapt ce zic eu gazon, IARBA e cam mare...da o rezolva Beeecali cu o turma de oi...

 3. dexter Says:

  deci mah somfy nu ma pot abtine sa nu le trag cabanosu la astia pe la nas,macar asa sa le fac putina pofta,si sa-i servesc cu niste mamaliga cu lapte !
  deci mah imi poate explica si mie de ce ala de la federatia romana de fotbal isi spune ionut lupescu,cand el in realitate este ''angelo lupescu'' deci innebunesti,apoi declara ca meciul este mai greu decat cel cu franta si faptul ca meciul nu avea nici o miza i-a facut pe baieti sa nu aiba motivatie sa nu poata evolua,pai bah dobitocilor atunci de ce pula voastra va mai prezentati trimiteti echipa de fete mai vedem si noi o tzatza ceva apoi meciuri amicale de ce pula mea joaca ca doar nu au miza,ca sa nu mai zic ca idiotii mai vor si stadion de 80.000 de locuri si ei cretinii nu sunt in stare sa stranga 10.000 de oameni amarati ca daca organizam acolo concert hi-q ma jur ca umpleam stadionul,deci somfy astia sunt penibili,apoi am crezut ca lucescu e mai cu coaie insa e cacat si asta la cur bine de tot poate ar fi indicat sa se apuce de un poker si asha acuma avem la greu siteuri de initiere,si ca sa inchei acest monolog nu mai pot de fraza asta...este foarte greu din 3 in 3 zile,deci pe mine ma termina,cum pula voastra va e greu din 3 in 3 zile,ia sa lucram si noi din 3 in 3 zile sa vedem oare ne va fi greu,da-i in pielea mea de panarame,astia ne conduc pe parte sortiva ati vazut cu totii ce s-au imbatat in loje si au sfidat majoritatea,tot mai mult se contureaza treaba cu afara din ghencea !!!

 4. Somfi Says:

  votez pro la faza cu munca din 3 in 3 zile :)
  oricum, daca si Dan Petrescu a zis ca suntem cu 1000 de ani in spatele Frantei.. inseamna ca mai avem de munca. La tot, din pacate.

 5. dexter Says:

  da mah cine-i dan petrescu asta ? parca citisem cateva fraze dintro carte,aaaaaaaa ala era petru ispirescu....defapt nici o diferenta ca cica si asta urla in parcare la tipografie la aia sa nu-i uite vreun text cand imprima cartea....hahahaha

  da-i la poola de zdremte

Leave a Reply


Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers